miércoles, 7 de marzo de 2012

Падрыхтоўка свежы водар адэкалона


http://buscatuperfume.blogspot.com/


Працягласць: 10 хвілінПрацэнты• Сутнасць / с, пераважна ад 3%• 65% алкаголю tridistilled• Загрузіце 2%• 30% дыстыляванай вады• антіоксідантным 2% па вазе сутнасцьІнгрэдыенты даступныя ў крамах, якія прадаюць прадукты водаратэрапію, свечак і мыла ці аптэкахПрыклад за адзін літрСклад:
• 30 мл. Сутнасць (водар па гусце).• 650 мл. Tri-дыстыляванай алкаголю дадатковых нейтральных.• 300 мл. дыстыляванай вады.• 0,06 грама BHT (неабавязкова, ніякай падрыхтоўкі акіслення дапамогі, грануляваныя рэчывы)• 20 мл. Мускус для фіксацыі або мацаванне зроблена (неабавязкова, дапамагае ва ўсталяванні духаў)Інструменты:• Шкляная бутэлька або ПЭТ-бутэлькі (шкло, калі гэта магчыма)• Мерны шклянку• Халадзільнік• чыстыя бутэлькі• Стыкеры• помпа пырскаў *• Варонка шкла *Парадак дзеянняў:1. Наліце ў шкляны бутэльку гранул BHT і 50 мл. алкаголю.2. Крышка бутэлькі і падтрасіце, пакуль збожжа цалкам размытая.3. Дадаць сутнасці, які фіксуе і 500 мл. алкаголю, накрыць вечкам і сумесь зноў аб'яднаць сумесі.4. Дадаць ў трохі дыстыляванай вады ў выглядзе дроту (*).5. Дадаць пакінуты алкаголь і зноў змяшаць, каб аб'яднаць усе.6. Крышка бутэлькі шчыльна і нясе халадзільнік на 30 дзён.7. Раскол у помпа спрэй бутэлькі і этыкеткі з датай першапачатковай падрыхтоўкі, дата упакоўкі, нумар партыі і тэрмін прыдатнасці.Заканчэнне тэрміну:Лосьон падрыхтаваны па гэтай тэхналогіі складае каля 2 гадоў, пасля чаго можна прыступаць да акіслення, становіцца цямней і мацнейшы за яго водар.Рэкамендацыі:Гэты прадукт будзе трымаць у поўнай адпаведнасці яго шчыльна зачыненыя ў прахалодным, сухім і цёмным.(*) Пры даданні вады, у некаторы момант у падрыхтоўцы мутнее, спыніць даданне вады і спірту да поўнага аднаўлення яго рэзкасць. Не важна, калі вы не на 100% дабаўленай вады. Гэта можа адбыцца з пэўнай сутнасці, як не ва ўсіх ёсць жа "паглынання" вады.З'яўляецца спалучэнне ідэальнае спалучэнне цытрусавых або пах цытрыны і кветкавыя фрэзы, язміну і ружы.

No hay comentarios:

Publicar un comentario