viernes, 6 de abril de 2012
Պատրաստել թարմ բուրմունք Քյոլնում
http://buscatuperfume.blogspot.com/
Runtime: 10 րոպե
Տոկոսները
• Էություն / վ, գերադասելի է 3%• 65% սպիրտ tridistilled• Բացել արխիվը ընթացիկ 2%• 30% թորած ջրի• Antioxidant 2% կողմից քաշով էությունը,
Այն բաղադրիչները, հասանելի են խանութներում, որ վաճառում Բժիշկ արտադրանքը, մոմ կապելն ու օճառ կամ դեղատներում
Օրինակ, մեկ լիտրԲաղադրությունը:
• 30 մլ. Էություն (The բույր է ըստ ճաշակի).• 650 մլ. tri-թորած ալկոհոլային լրացուցիչ չեզոք.• 300 մլ. թորած ջուր.• 0.06 գրամ BHT (Ըստ ցանկության, ոչ օքսիդացում օգնություն նախապատրաստման, հատիկավոր նյութ)• 20 մլ. Մուշկ համար ամրագրելիս կամ սողնակ կազմել (Ըստ ցանկության, օգնում է պարամետրերը օծանելիք)
Գործիքներ,• Ապակե շիշը կամ PET-շշերի (ապակյա, եթե հնարավոր է),• չափիչ բաժակ• սառնարան• մաքուր շշերի• աֆիշա• Pump լակի *• ձագար ապակի *
Ընթացակարգը:1. Լցնել մեջ ապակու շիշը հատիկներ BHT եւ 50 մլ. սպիրտ.
2. Կեպի շիշը եւ թափահարում, մինչեւ փաթիլներ լիովին diluted.
3. Ավելացնել, ըստ էության, fixative եւ 500 մլ. ալկոհոլը, կափարիչը եւ խառնուրդ կրկին միավորել է խառնել.
4. Ավելացնել մի քիչ թորած ջրի տեսքով մետաղալարեր (*).
5. Ավելացնել մնացած ոգելից խմիչք եւ խառնել կրկին միավորել ամեն ինչ.
6. Կեպի շիշ սերտորեն եւ իրականացնում սառնարան է 30 օր.
7. Տագնապից պոմպ սանրվածքս շշերի, պիտակի հետ ամսաթիվը նախնական պատրաստման, փաթեթավորման ամսաթիվը, շատ համարը եւ պիտանիության ժամկետը.
Լրանալը:
Որ լոսյոն պատրաստել է այս տեխնոլոգիան է մոտ 2 տարի, որից հետո կարող եք սկսել օքսիդացնել, դառնալով darker եւ ուժեղ է իր բուրմունքը.
Առաջարկություններ:
Այս ապրանքը չի պահել կատարյալ պահելով այն սերտորեն ծածկված Թույն, չոր ու մութ.
(*) Եթե ավելացնելով ջուր, որոշ կետ նախապատրաստման դառնում Ամպամած, կանգ ավելացնելով, ջրի եւ ալկոհոլի մինչեւ ամբողջական վերսկսել է իր sharpness. Կապ չունի, եթե դուք չեք 100% ավելացրեց ջուր. Սա կարող է տեղի ունենալ որոշակի essences որպես ոչ բոլոր ունեն նույն «կլանում» ջրի.
Է միավորել մի կատարյալ խառնուրդ կամ ցիտրուսային հոտ է կիտրոնի եւ ծաղկի եւ freesia, հասմիկ եւ վարդեր.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario