http://buscatuperfume.blogspot.com/
Runtime: 10 nóiméadCéatadáin• Chroílár / í, de rogha 3%• 65% Alcóil tridistilled• Ualach 2%• 30% uisce driogtha• Antioxidant 2% de mheáchan an éirimIs iad na comhábhair atá ar fáil i siopaí a dhíolann táirgí cumhartheiripe, a dhéanamh coinneal agus gallúnach nó drugstoresSampla amháin lítearComhábhair:• 30 ml. Chroílár (Is é an cumhra réir blas).• 650 ml. alcól trí-driogtha neodrach breise.• 300 ml. uisce driogtha.• 0.06 gram de BHT (Roghnach, gan ullmhú chúnamh ocsaídiúcháin, substaint gránaithe)• 20 ml. Muisc (Cabhraíonn Roghnach, i leagan síos chumhrán) do dhéanamh socrú nó ceanglóirUirlisí:• Buidéal gloine nó buidéal PET (gloine más féidir)cupán Thomhas •• cuisneoir• buidéil glan• Greamán• Caidéal spraeála *• Tonnadóir gloine *Nós imeachta:1. Doirt isteach an millíní buidéal gloine agus 50 BHT ml. an alcóil.2. Cap an buidéal agus croith go dtí an grán go caolaithe go hiomlán.3. Cuir an bunúsach, dhéadchíora agus 500 ml. alcól, chlúdach agus meascán arís chun unify an meascán.4. Cuir i beag uisce driogtha i bhfoirm sreang (*).5. Cuir an t-alcól atá fágtha agus measc arís gach rud a unify.6. Cap bhuidéal go docht agus a iompraíonn refrigerator ar feadh 30 lá.7. Scoilt i mbuidéil caidéil spraeála agus cuir lipéid le dáta tosaigh a ullmhú, pacáil uimhir dáta go leor, agus an dáta éagtha.Dhul in éag:Is é an lóis ullmhaithe ag an teicneolaíocht seo tá thart ar 2 bhliain, i ndiaidh ar féidir leat tús a oxidize, ag éirí níos dorcha agus níos láidre ina aroma.Moltaí:Beidh an táirge a choinneáil i foirfe é a choinneáil go docht a chumhdaítear i fionnuar, tirim agus dorcha.(*) Má éiríonn an t-uisce a chur leis, ag pointe éigin in ullmhú scamallach, stop a chur leis an uisce agus alcól a atosú go dtí go iomlán a sharpness. Nach cuma má tá tú nach bhfuil 100% breise uisce. Is féidir seo tarlú le úscraí áirithe toisc nach bhfuil go léir mar an gcéanna "ionsú" an uisce.An bhfuil a chur le chéile le boladh foirfe chumasc nó a citris na líomóid agus bláthanna a chur ar na jasmine freesia, agus roses.
No hay comentarios:
Publicar un comentario