viernes, 1 de junio de 2012

Forbered en frisk duft cologne


http://buscatuperfume.blogspot.com/


Længde: 10 minutter

Procenter

• Essence / s, helst 3%
• 65% tridistilled Alkohol
• Læg 2%
• 30% destilleret vand
• Antioxidant 2% af vægten af afgørende betydning

De ingredienser er tilgængelige i butikker, der sælger aromaterapi produkter, stearinlys gør og sæbe eller købmænd

Eksempel på en liter
Ingredienser:


• 30 ml. Essensen (Aromaen er efter smag).
• 650 ml. tri-destilleret alkohol ekstra neutral.
• 300 ml. destilleret vand.
• 0,06 gram BHT (Valgfrit, ingen iltning støtte forberedelse, granulerede stof)
• 20 ml. Moskus for fastsættelse eller gjort befæstelser (ekstraudstyr, hjælper i fastsættelsen af parfume)

Værktøjer:
• Glas flaske eller PET-flaske (glas hvis muligt)
• Målebæger
• Køleskab
• rene flasker
• Sticker
• Pumpe spray *
• Tragt glas *

Procedure:
1. Hældes i glasflaske granulat BHT og 50 ml. af alkohol.

2. Cap flasken og ryst, indtil kernerne er fuldt udvandet.

3. Tilsæt essens, fiksativ og 500 ml. alkohol, dække og blend igen at forene den blanding.

4. Tilføj i en lille destilleret vand i form af tråd (*).

5. Tilsæt resten af alkohol og bland igen for at forene det hele.

6. Cap flaske stramt og bærer køleskabet i 30 dage.

7. Split i pumpe spray flasker og label med tidspunktet for den første forberedelse, pakkedato, partiets nummer og udløbsdato.

Udløbsdato:

Den lotion er udarbejdet af denne teknologi er ca 2 år, hvorefter du kan begynde at oxidere, bliver mørkere og stærkere i sin aroma.

Anbefalinger:

Dette produkt vil holde i perfekt at holde den tæt dækket på et køligt, tørt og mørkt.

(*) Hvis tilsaettes vand, på et tidspunkt i forberedelsen bliver uklar, stop tilsætning af vand og alkohol indtil fuldstændig genoptage sine skarphed. Gør ikke noget hvis du ikke er 100% tilsat vand. Dette kan forekomme med visse essenser som ikke alle har samme "overvæltning" af vand.

Er at kombinere en perfekt blanding eller citrus duft af citron og blomster af fresia, jasmin og roser.

No hay comentarios:

Publicar un comentario