sábado, 30 de junio de 2012

Hogyan lehet megkülönböztetni a pontos utánzata az eredeti parfümöt

http://buscatuperfume.blogspot.com/

Piaci parfümök

Ma voltam a heti piac rohangál minden leáll, ruhákat, cipőket, kiegészítőket és illatok ezeken a piacokon értékesített anélkül, hogy sok ellenőrzés. Egy barátom akar venni egy Calvin Klein parfümöt: ez volt utánzata.

First let's talk about kétféle utánzat. A durva utánzata a hasonló nevű és hasonló tervezési általában nagyon olcsó. A második, pontos másolata minden: szín, a név és design. Celofán általában alacsony, és gyakran a költség fele az eredeti ár, vagy valami más.

Celofán, hogy nincs garancia a hitelességét. Beállítja, hogy a vonalkód, ha az összetevők jegyzékében fel van sorolva a nagyobb betűkkel, mint máskor, és ha ez történt.

A kísértésnek, hogy vesz egy parfümöt

A CK Aki meg akarta venni a barátom volt, egy nagyon jó példányt, nehéz különbséget tenni. De ez történt-ben semmit. Meg kellett volna-az-EU-ban vagy még made-in-USA-ban. Nekem nem volt vonalkód vagy a gyártó címének.

Sem lehetett olvasni: "Eladó aggregátumok számára fenntartott kereskedők" angol vagy francia nyelven. És az egyetlen skill bejött milliliter (ml), hiányoztak uncia (Oz.). Röviden, a rendetlenséget a megtévesztés.

Mint nem fognak megnyitni egy csomagot (nyitott, fuss költeni a pénzt valami más), nem látod, mi a palackot. Mindig kérje a teszter, ellenőrizze a palackot és a parfüm illata. Onnan, ez egy véletlen kérdése, és a lottó.

No hay comentarios:

Publicar un comentario